BEZOEK 'S WERELDS MEEST TOONAANGEVENDE BEURS VOOR VERKEERSTECHNOLOGIE

35.000+ professionals, 21 - 24 april 2020

De verkeerssector is sterk in beweging en ondergaat grote veranderingen. Bekijk oplossingen die de industrie biedt tijdens Intertraffic Amsterdam, op het gebied van Smart Mobility, Infrastructuur, Verkeersmanagement, Verkeersveiligheid en Parkeren.

Registreer uw bezoek nu »

Highlights Intertraffic Amsterdam 2018

ontdek
oplossingen

Ontdek duizenden baanbrekende oplossingen in de verkeers- en mobiliteitsbranche. Ervaar de nieuwste producten van marktleiders op de beursvloer en tijdens live demonstraties.

Registreer uw bezoek »

ontmoet nieuwe contacten

De meeste deals worden gemaakt tijdens een persoonlijk gesprek. Netwerk met marktleiders tijdens de vele netwerkmogelijkheden en matchmaking-activiteiten. 

Registreer uw bezoek »

Demonstations

Seminars &
workshops

Leer van experts tijdens seminars, demo's, trainingen en workshops. Toonaangevende professionals nemen u mee in best practices en de laatste ontwikkelingen in de markt.

Registreer uw bezoek »

dit zeggen bezoekers over Intertraffic Amsterdam

BESPAAR TIJD & GELD

Vier dagen lang vindt u de hele branche onder één dak. Alle marktleiders, innovators, stakeholders en experts staan voor u klaar. Bekijk de nieuwste producten, ontmoet nieuwe en bestaande, en update uw kennis, allemaal op één platform: Intertraffic Amsterdam.

RETURN ON YOUR INVESTMENT

Intertraffic Amsterdam is veel meer dan alleen een vakbeurs. Natuurlijk ziet u de nieuwste trends en innovaties in uw vakgebied. Maar vergeet niet om de rondleidingen, indoor en outdoor demonstraties, workshops, interactieve presentaties en de vele netwerkevenementen bij te wonen.

WAARDEVOLLE TAKEAWAYS

Ontdek nieuwe inzichten die uw bedrijf helpen groeien.
U gaat naar huis met een schatkist aan best practices, kennis over nieuwe ontwikkelingen en innovatieve ideeën. Deel uw belangrijkste ontdekkingen met uw team wanneer u terugkeert van een inspirerend bezoek aan Intertraffic Amsterdam.