MaaS op Intertraffic

MaaS, een woord dat bijna dagelijks opduikt in de media. Wat is het nu precies? En wat moet en kunt u daar mee? Wat moet u daar voor doen en wat levert het op?

Om op deze vragen antwoord te krijgen biedt Acquire samen met CROW en Intertraffic u van dinsdag 20 maart tot en met 23 maart 2018, de MaaSRoute aan. Een gratis programma waarin lezingen, beursbezoek en tafelgesprekken centraal staan.

Registreer uw bezoek »
ITA-mob-ser-img-720-400

Lezing in het theater

Speciaal voor u zijn de lezingen geselecteerd die u meer vertellen over MaaS. Zo kunt u aansluiten bij sessies van de MaaS Alliance waarin door middel van presentaties en paneldiscussies de rollen van de verschillende spelers binnen MaaS worden besproken als ook de (data-)technische uitdagingen. Andere lezingen worden onder meer verzorgd door Siemens, Vervoersregio Amsterdam + Connexxion,  SmartwayZ.NL + de Verkeersonderneming, het ministerie van IenW en de MaaS Taskforce Connekt. In deze sessies staat vooral kennisdeling over MaaS centraal.

Op de beursvloer

Naast de lezingen kunt u op de beurs de bedrijven bezoeken die diensten op het gebied van MaaS aanbieden. De bedrijven zijn herkenbaar aan de MaaS-sticker op hun stand en worden geduid op de plattegrond die u bij het KennisCafé van Acquire en CROW kunt ophalen.

Verder praten in het KennisCafé

Het KennisCafé van Acquire en CROW is de gehele dag voor u geopend en is te vinden in Hal 8, stand 08.614. Naast een kop koffie en het ophalen van het programma-overzicht van de MaaSRoute, kunt u dagelijks terecht voor een tafelgesprek met een expert van CROW, die al uw vragen over MaaS graag beantwoordt. Om u verder te helpen en richting te geven.

Acquire publiceert o.a. het vakblad Verkeer in Beeld. In het maartnummer staat een speciaal Intertraffic katern.
Lees het Intertraffic katern »